Plaka

Gizonezkoen probak

Olinpiar hobia (tranpa)

125 helburu (25 helburuko 5 serie) .12 kalibreko eskopeta batekin eta 24 gramo eramateko kartutxoekin jaurtitzen dira kanpoko zelai batean eta bertan dauden 5 puntu desberdinetatik. Plakek 11 cm-ko diametroa dute eta haien ibilbideak aldakorrak dira.

Lehiaketa Faseko sei onenak 25 platerako bi seriez osatutako Final Olinpiko batean lehiatzen dira, 25 platereko lehen serie amaitutakoan, azken sailkatua kanporatu egingo da. Gainerako 5 finalistek beste 5 helburu jaurti eta 30era iritsi ondoren, bosgarren postuan dagoen jaurtitzailea ezabatu egingo da, horrela azken 10 helburuak lortu arte, non Urrezko domina eta Zilarrezko domina argituko diren. . Olinpiar Finalean, abiapuntua 0 da, hau da, Sailkapen Fasean metatutako helburuak ez dira zenbatzen.

Skeet

125 helbururekin egiten da (25 helburuko 5 multzo) .12 kalibreko eskopeta batekin eta 24 gramo eramateko kartutxoekin, kanpoko kantxan eta 8 puntu desberdinetatik. 11 cm-ko diametroa duten xedeen aurka jaurtitzen da, haien ibilbideak ezagunak dira eta tiro-zelaiaren alboetan kokatutako bi kabinetatik jaurtitzen dira.

Lehiaketa Faseko sei onenek Final Olinpiko bat jokatzen dute, eta guztira 20 helburu jaurtiko dira lehen fase honetan, sekuentzia hori amaitutakoan, azken sailkatuak kanporatuko dira. Gainerako 5 finalistek beste 10 helburu jaurti eta 30era iritsi ondoren, bosgarren postuan dagoen jaurtitzailea kanporatu egingo da, horrela azken 10 helburuak lortu arte, non Urrezko domina eta Zilarrezko domina argituko diren. . Olinpiar Finalean, abiapuntua 0 da, hau da, Sailkapen Fasean pilatutako helburuak ez dira zenbatzen.

Tranpa bikoitza

Guztira 150 diana (30 dianeko 5 serie) gainean jaurtitzen da .12 kalibreko eskopeta eta 24 gramo eramateko kartutxoak, kanpoko zelai batean eta bertan dauden 5 puntu desberdinetatik. Plakek 11 cm-ko diametroa dute eta bi-bitan botatzen dira (bikoitzak), ibilbide ezaguna dutenak.

Lehiaketa Faseko sei onenek final olinpiko bat jokatzen dute. Bertan, 30 fase (15 binaka) segidan jaurtiko dira lehen fase honetan, sekuentzia hori amaitutakoan, azken sailkatua kanporatuko da. Gainerako 5 finalistek beste 10 helburu jaurti ondoren (5 bikoitza) eta 40 lortu ondoren, bosgarren postuan dagoen jaurtitzailea ezabatu egingo da, horrela azken 20 helburuetara iritsi arte (10 bikoitz), non Urrezko domina eta Zilarrezko domina. Olinpiar Finalean, abiapuntua 0 da, hau da, Sailkapen Fasean metatutako helburuak ez dira zenbatzen.

Zulo Unibertsala

200 helbururi (8 helburuko 25 serie) egiten zaie tiro .12 kalibreko eskopeta batekin eta 28 gramo eramateko kartutxoekin, kanpoko zelai batean eta bertan dauden 5 puntu desberdinetatik. Plakek 11 cm-ko diametroa dute eta haien ibilbideak aldakorrak dira.

Mini hobia

75 helbururi tiro egiten die (25 helburuko 3 serie) .12 kalibreko eskopeta eta 28 gramo eramateko kartutxoak ditu, kanpoko zelai batean eta bertan dauden 5 puntu desberdinetatik. Plakek 11 cm-ko diametroa dute eta haien ibilbideak aldakorrak dira.

Emakumezkoen Probak

Guztira 75 xede lehiatzen dira (25 helburuko 3 serie), .12 kalibreko eskopeta eta 24 gramo eramango dituzten kartutxoak, kanpoko zelaian eta 5 puntu desberdinetatik. Plakek 11 cm-ko diametroa dute eta haien ibilbideak aldakorrak dira.

Lehiaketa Faseko sei onenek 25 helburuko bi sailez osatutako Final Olinpiko bat lehiatzen dute. 25 helburuko lehen seriea amaitutakoan, azken sailkatua kanporatu egingo da. Gainerako 5 finalistek beste 5 helburu jaurti eta 30era iritsi ondoren, bosgarren postuan dagoen jaurtitzailea ezabatu egingo da, horrela azken 10 helburuak lortu arte, non Urrezko domina eta Zilarrezko domina zehaztuko diren. . Olinpiar Finalean, abiapuntua 0 da, hau da, Sailkapen Fasean pilatutako helburuak ez dira zenbatzen.

Skeet

Guztira 75 xede (25 xede dituzten 3 serie) .12 kalibreko eskopeta eta 24 gramo eramateko kartutxoak jaurtitzen dira, kanpoko barrutian eta 8 puntu desberdinetatik. 11 cm-ko diametroa duten xedeetara jaurtitzen da, zeinaren ibilbideak ezagunak diren eta tiro eremuaren alboetan kokatutako bi kabinetatik jaurtitzen diren.

Lehiaketa Faseko sei onenak final olinpiko batean lehiatzen dira; guztira 20 helburu jaurtiko dira lehen fase honetan, sekuentzia hori amaitutakoan, azken sailkatuak kanporatuko dira. Gainerako 5 finalistek beste 10 helburu jaurti eta 30era iritsi ondoren, bosgarren postuan dagoen jaurtitzailea ezabatu egingo da, horrela azken 10 helburuak lortu arte, non Urrezko domina eta Zilarrezko domina argituko diren. . Olinpiar Finalean, abiapuntua 0 da, hau da, Sailkapen Fasean pilatutako helburuak ez dira zenbatzen.